Pillangólány

Egy tiltott szerelem magával ragadó története

Virágnak különös titka van, ami elszigeteli mindenkitől. Olyan, mint egy kecses, sötét árnyék, aki a homályban rejtőzik, és keresi a feledést. Belé bárki hatolhat, de megközelíteni nem hagyja magát.
Vonzódik a tanárához, de mégis kerüli őt. Ám egy véletlen találkozás meglepő helyzetbe fordul át.
Gábor, aki sötét, bűnös titkot cipel a szívében mintha lelátna a lány lelke mélyéig, és érezné minden rezdülését. Szokatlan módon találnak közös hangot: verseken keresztül üzennek. Az érzések egyre forróbbak és felkavaróak, ám vallhatnak-e arról, amiről nem lenne szabad? Mi lesz, ha Gábor rájön Virág megdöbbentő titkára?
A sodró lendületű, szenvedélyes erotikus regény poézissel van átszőve. A mágikus realizmusba hajló történet hatalmas élmény lesz a különleges romantikára vágyó női olvasóknak.
A regény a 7. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes kötete.
Veszélyes vágy és pusztító szenvedély – egy tiltott szerelem magával ragadó története. Ismerd meg sorsukat!
Szeress az őrületig!

„Letehetetlen, megrázó, lelkem mélyére hatoló történet, ami megmutatja, hogy a szerelemnek semmi sem szabhat határt. Még saját magunk és a bennünk élő démonok sem.” – Molnár Éva (35)

„A Pillangólány egy igazán magával ragadó történet. Keveredik benne a vágy, a sötétség és az izgalom. Megborzongat és megmelenget.” – Vida Viki (28)

„Egymásért és egymásnak léteztek, függetlenül és szabadon attól, hogy mit gondolnak róluk mások.”