Hírek

Új antológia

Csak mi ketten! címmel hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző új antológiája, amiben tőlem is olvashattok egy novellát. A kiadótól már előrendelhető a kötet, a várható megjelenés február 25., az országos megjelenés március 11.

Tovább

Podcast

Amikor Aux Eliza megkeresett, hogy meghívjon egy podcastbeszélgetésre, nem tagadom, először halálra rémültem. Aztán arra gondoltam, hogy ez milyen nagy megtiszteltetés, úgyhogy vettem egy mély levegőt, összekapartam minden bátorságom, és igent mondtam. Azt hiszem, most csak annyit fűznék hozzá, hogy írni jobban tudok, mint beszélni. :)

Tovább

Pillangólány e-book

A Könyvmolyképző webshopjában már e-könyvben is megvásárolható a Pillangólány. :)

Tovább

HazaÍrók-interjú

A HazaÍrók áprilisi magazinjában olvashattok egy velem készült interjút is – szóba került az Aranymosás, a Pillangólány és úgy általában az írás.

Tovább

Ég veled, 2020!

Ha az emlékezetem nem csal, még soha nem írtam évösszegzést, magamban sem igen szoktam ezen mélázni, de idén annyira kevés poszt született itt a blogon, hogy úgy érzem, elfér egy kis magyarázat.

Tovább

Így kezdődött…

Ma van a blog ötödik szülinapja, e jeles alkalomra előástam életem első írását, hogy megmutassam, honnan indultam (és persze hogy nevessünk egy jót :)).

Tovább

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.