Ég veled, 2020!

Ha az emlékezetem nem csal, még soha nem írtam évösszegzést, magamban sem igen szoktam ezen mélázni, de idén annyira kevés poszt született itt a blogon, hogy úgy érzem, elfér egy kis magyarázat.

2020 nem a kedvenc évem, bár azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Sajnos közel sem voltam olyan eredményes, mint ahogy tavaly ilyenkor szerettem volna.

Idén egy novellám jelent volna meg, egy ifjúsági novella Az ​év legjobb young adult novellái – 2020 című kötetben, de sajnos a megjelenést a koronavírus miatt el kellett tolni, bízom benne, hogy jövőre már ki tud jönni a kötet. Nagyon szeretem a benne szereplő novellámat, szerintem édes lett, remélem, nektek is tetszeni fog majd. :)

Regénymegjelenésem idén nem lett volna, úgyhogy az öröm az ürömben, hogy ezen a téren nem volt mit eltolnia a koronának.

A blogra nagyon szerettem volna hozni egy újabb regényt, nyáron el is kezdtem írni, aztán valami nem volt az igazi, nem hiszem, hogy a történetben, mert szerintem ami megvan belőle, az igazán aranyos, hanem talán inkább bennem. A felénél megakadtam, és bár nem vetettem el, hogy befejezzem, nem tudom, mikor fog rá sor kerülni.

És ezzel el is értünk az évösszegzés végére – maradjunk annyiban, hogy ez tényleg nem az én évem volt. Írás terén sem, és hogy őszinte legyek, egyébként sem igazán, szóval nem bánom, hogy a végére értünk. De hogy azért valami jót is mondjak: most egy olyan történetet írok, amit nagyon-nagyon szeretek, hogy mi lesz a sorsa, ha elkészülök vele, fogalmam sincs, de már pusztán az, hogy írom, boldoggá tesz. :)

Szeretném megköszönni a rengeteg kommentet, amivel akár itt, akár a Wattpadon, akár máshol megajándékoztatok, mindig hatalmas öröm látni, ha a történeteim kikapcsolnak, szórakoztatnak, hogy szeretitek őket, rengeteget jelent ez nekem, és ebben az évben, amikor kicsit többször kételkedtem és bizonytalanodtam el magamban, a történeteimben, mint általában, minden egyes komment ajándék volt, nagyon hálás vagyok értük. <3

Nagyon boldog és szép új évet kívánok nektek! :)

Ég veled, 2020!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Boldog új évet kívánok. Remélem, ha megkapom a rendelésem az új évben, az egész évet veled fogom kezdeni. Kívánok szeretetben és egészségben gazdag boldog új évet neked!
    Sok szeretettel, a legnagyobb Pillangólány rajongód: Sziszi❤️

    1. Nagyon-nagyon köszönöm! :) Ó, ez megtiszteltetés, nagyon jólesik! <3
      Én is ugyanilyen szépeket kívánok neked az új évre! :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s