Villámlátogatás Budapesten

szemelyes

Alig csengett le a pályázat miatti izgalom, máris benne vagyok a sűrűjében. A Könyvhét remek alkalom volt arra, hogy vasárnapra összehozzunk egy találkozást Varga Beával (On Sai), a pályázat vezető szerkesztőjével. Az, hogy előtte izgultam, nem kifejezés, szóval magából a Könyvhétből nem sokat fogtam fel, elég volt nekem egyben tartani magamat, de megérte, a találkozás még annál is izgalmasabb és érdekesebb volt, mint amire számítottam. :)

Könyvhét

Fotó: Rácz-Stefán Tibor

Nagyon örültem, hogy nemcsak Varga Beát ismerhettem meg, hanem a Pillangólány szerkesztőjét, Kozma Rékát is (az Így neveld a regényedet blog írója), sőt, találkoztam Róbert Katalinnal és futólag Eszes Ritával is. Mindenki elképesztően kedves volt, szeretettel fogadtak, és ugyan rettenetesen féltem, hogy zavarban leszek, ami persze valamennyire így is volt, de ennek ellenére, sőt, ezzel együtt is remek élmény volt. Nagyjából úgy éreztem magam, ahogyan Hamupipőke érezhette magát, amikor beszabadult a bálba – bár bízom benne, hogy számomra a varázslatnak nincs lejárati ideje. :)

Rengeteg infóval lettem gazdagabb, minden kérdésemre választ kaptam, és már most alig várom a közös munkát, úgy hiszem, a szerkesztés nagyon izgalmas folyamat lesz. (Hamarosan bele is vágunk. :)) Bízom benne, hogy sokat tanulhatok közben, ami aztán segít majd, hogy egyre jobb és jobb történeteket írhassak.

Bevallom, pillanatokra azért még elfog az érzés, hogy álmodom – de ha így is van, nem szeretnék felébredni. :)

Könyvhét

A kép bal oldalán Varga Bea, jobb oldalán Kozma Réka, középen pedig én vigyorgok (Fotó: Róbert Katalin)

Villámlátogatás Budapesten” bejegyzéshez ozzászólás

 1. birokatalin szerint:

  Szia Kia! Ahh annyira örülök neked! :) Remélem aztán végig kiadják a regényeid, mert akarok egy Papírszív példányt :D (És tök furi, de kb mióta követlek merin kb így képzeltelek el, ahogy a képen vagy.) Üdv: Kata (birokatalin)

  • Kia szerint:

   Szia Kata!
   Nagyon köszönöm! :) De aranyos vagy, jólesik, hogy szeretnél egy Papírszív példányt. :) (Jelenleg ugyan nincs tervben, ezért is maradhatnak fent a neten ezek a történetek, de nagyon sokat jelent, hogy így érzel. :))
   Tényleg fura – úgy tűnik, nagyon jó megérzéseid vannak. :)
   Köszönöm szépen, hogy írtál! :)
   Kia

 2. MiciBlade szerint:

  Szia Kia :), most végigbogarászom a blogod, s megpróbálom átélni Veled újra a Pillangólány adta élményeket, s megmondom őszintén, hogy könnyeket csalsz a szemembe … Annyira örülök Neked, s hogy ez Veled történik meg! :) Tiszta szívből gratulálok újra!!! Ölellek, Judit. :xxx

  • Kia szerint:

   Szia Judit! :)
   Nagyon köszönöm, hogy velem örülsz, nagyon-nagyon sokat jelent ez nekem. :) Nagyon jólesnek a soraid, széles mosolyt varázsoltál az arcomra. :) Köszönöm szépen! :)
   Ölellek: Kia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s